home
Profiel Visie Ervaring Contact Algemene Voorwaarden
Contact

Mocht u van gedachten willen wisselen om te bepalen of TKare iets voor u kan betekenen of heeft u een vraag, aarzel dan niet om contact op te nemen.

TKare
Tim Kops
Lassuslaan 64
3723 LL Bilthoven

06-23030911
info@tkare.nl

KVK-nummer: 32147902

TKare deelt kennis en werkt samen met

Lennard van der Poel, Bloei
Lennard heeft het vermogen om alles wat complex is te vereenvoudigen. Hij past dit toe door organisaties inzicht te verschaffen in de kennis en kunde van hun mensen, dit te koppelen aan de kerntaak van de organisatie en dit alles opnieuw te ordenen op inhoud en processen. In de zorg vertaalt zich dat onder meer in zorgpaden met mooie ICT-toepassingen.

Ton van der Schaft, Advies en Projectmanagement
Ton is een specialist in het vergroten van de toegevoegde waarde van de meest uiteenlopende ICT-toepassingen in de zorg. Niet alleen de techniek beheerst hij, maar ook het traject van het eerste idee tot het laatste loodje van de implementatie is bij hem in goede handen. Hij verbindt ICT met de professionals.

Hedwig de Vries, VIZAVIE Coaching & Ontwikkeling
vizavie.coaching@gmail.com, 06-41429966
Hedwig begeleidt teams of afdelingen bij ontwikkelingsprocessen. Hierbij gaat het zowel om inhoudelijke themaís als het versterken van teamvaardigheden. Vanuit een kritisch coachende rol creŽert ze uitzicht en helpt ze bouwen aan een weg daar naar toe. Humor, oplossingsgerichtheid en milde confrontatie kenmerken haar stijl.